Mä en saanut nukuttua. Eräs pikkuipana on varmaan nukkunu kaks päivää putkeen näyttelyreissulla ja nyt sitten purki kaiken sen energian aamuyöstä. Monta tuntia se riehui ja riekkui, eikä kukaan saanut nukuttua. Tai niin no pojat kyllä veteli sikeitä, mutta ei sitten muut.

Minttu jopa kävi kähveltämässä meidän emännän neuleen alun ja vei sitä puikot kilkattaen pitkin olohuonetta. Sitten se hyökkäsi jonkun muovipussin kimppuun ja härnäsi minuakin välillä. Mitähän kaikkea muuta se tekikään. Vähän on jomotusta otsalohkossa, kun ei oikein tullu riittävästi lepoa. Niin ja sitten vielä, meidän emäntä unohti meidät aamulla pihalle. Pisti kai sitä varten, että Minttukin rauhottuisi. Minttu EI rauhottunu, mutta me jouduttiin Ainankin kanssa sitten siellä kököttämään aika kauan, ennen kuin luukku taas aukesi.

Onko tänään se sellainen Karvisen maanantai?

190178.jpg

I couldn't get sleep. Minttu had some problems, perhaps she had slept the two whole days in the show trip. Now she was like a lunatic at night. She even stole our owners knitting work and ran around the livingroom in the middle of the night. Lots of other stuff she did also.

I haven't slept enough and then this morning our owner forgot us outside to our cage. We were there too long.

Is this the monday that Garfield always talks about?