Siinä vaiheessa, kun mittaili käsissään niitä tolppapuita ja mietti mitä niistä tekisi, ei tajunnut ollenkaan, minkälaisesta urakasta oli kyse. Siis tuosta kiipeily-/raapimapuusta on kyse. Enpä voikaan sanoa aivan yksin toteuttaneeni, koska moottorisaha ja pari muuta työvälinettä eivät istu ihan hyvin omiin käsiini. Kyllähän kaiken voi sisullakin saada aikaan, mutta ehkä on parempi alittaa aita vähän matelemmalta - joskus. Saa nähdä miten perusteellisesti pihatarha tulee tehtyä. :)

Narua meni pari vyyhtiä ja se oli kiipeilypuun kohdalla eniten rahaa vienyt osa. Siis noin 20 euroa yhteensä. Eli kai tälle työlle jotain arvoakin jäi, jos vertaa kaupasta ostettuun. Ja tietysti tämä tuotos sopii tuohon paikkaan olohuoneessa paljon paremmin kuin joku valmiina ostettu.

Olihan siinä kieputtamista. Sormia kihelmöi, kun ajattelenkin sitä hommaa. Joka vielä toiseen tolppaan tuli tehtyä pariin kertaan. :) Idea ikäänkuin jalostui vasta sitten, kun jotain oli toteutettu.

Kaiken kaikkiaan olen aika tyytyväinen. Nyt on ainakin helpompi alkaa suunnittelemaan seuraavaa isompaa kiipeilypuuhanketta. Onhan se toisaalta niin hauskaakin ja mukavaa vaihtelua koneen ääressä istumiselle, jota päivät on ihan riittävän täynnä. Jos omassa mielessäsi pyörii kiipeilypuun tai jonkin "huonekalun" toteutus, niin tee se. Suosittelen. Jälkeenpäin on aika mukava olotila ja hymy nousee välillä huulille, kun tietää mitä tuli tehtyä.