Emäntäni sanoi, että "sinulle pitää saada jotain uutta mietittävää". Sitten hän alkoi mittailemaan puita ja kieputtamaan yhden pitkän puun ympärille paksua narua. Siitä tulee kiipeilyteline! Ja joku leikkijuttukin siihen tulee, mutta vielä ei tiedä minkälainen. Kyllä voi hännän vipatus, että on jännä juttu. Minä en kyllä saa kauhesti auttaa tekemisessä, kun emännän mielestä se ei ole oikeanlaista apua, jos käy jo nyt testaamassa, että miten ne kynnet siinä terottuu.

...mutta ei se tullutkaan vielä tänään valmiiksi. No höh. Kuulemma teknisiä ongelmia, joita pitää miettiä yön yli. Mitä ne nyt miettimällä paranee. Raapimapuut pystyyn vaan ja se uusi lelu, mikä on piilossa kaapissa, sinne roikkumaan. Kyllä minä nämä jutut tiedän. Nau. Ja Ainakin sanoi Mjau. Mutta on kyllä hienoa saada oikea mittatilaustyökiipeilypuu. Siinä on kuulemma otettu huomioon pieni ja suuri kissa. Katsotaan nyt mitä siitä sitten syntyy.

Ja vielä tuli mieleeni tassuasiasta, että Ainan tassunpohjat ovat aivan mustat. Katso vaikka. Siitä minä olen himppusen kateellinen, koska silloinhan voisi tassutella vaikka nokeen, eikä kukaan tietäisi mitään. Paitsi tietysti tassunjäljistä. Niin no ne kyllä paljastaisivat. Ehkä siinä ei olekaan kadehdittavaa.