Niinhän siinä sitten kävi, että kissat ovat ja pysyvät pihalla. No jos ikkunaluukun luokse menee vähän juttelemaan, niin toineen saattaa käväistä sisällä. Linnut ja kärpäset ja kimalaiset ja pörriäiset ovat lumonneet kaksikon. Laitan tänne videokuvaa jossain vaiheessa, kunhan siinä jotenkin onnistun. Siihen asti riittäköön tämä otos. :)

77008.jpg

Jimin ja Ainan kiipeilysysteemit tulevat olemaan paljolti luonnon materiaaleista. Mikä lienee päähänpiintymä minulla. Saa nähdä mitä kaikkea keksitään. Kivi jäi paikalle vierittämättä, eikä sitä enää voi tuoda verkon läpi. Pahus, kun piti laiskailla sen idean suhteen.

Vielä tänäänkin Jimi kokeili, miten trapetsitaiteilu onnistuu. Nyt se sujuikin paljon paremmin kuin eilen. Tassut pitivät kapean laudan päällä niin, että vähän vaan häntä näytti keikkuvan puolelta toiselle. Sitten tämä herra totesi, että ehkä on mukavampi hypätä rakennustelineelle häkin sisälle kuin super loikkauksella häkin ulkopuolelle. Hyvä niin ja nyt moisiin seikkailuihin ei enää ole mahdollisuutta. Katto on paikallaan.

klo 23. jotain. Ajattelin katsoa miten pitkään kissat pysyy pihalla. Ei ne vaan tule sisään. Jimi näyttää ihan siltä, että haluaisi nukkuakin häkissä. Ajaakohan halla kissan kotiin? No saa nähdä. Mutta tässä tulee ajatelleeksi, että mitä on kieltänyt kissoiltaan tähän asti, kun ne eivät ole saaneet rymytä pihalla miten haluavat... Onneksi enää ei ole rajoituksia. :)