108451.jpg

Vielä vähän aikaa siihen, että Minttu tulee. Jos kaikki menee hyvin, niin se päivä on jo maanantaina. Täytyy kerätä hyvin voimia sitä varten, onhan kaikenmoista stressiä siis tiedossa minullekin.

Saatiin jo uusi vessa ja uusi nukkumislaatikko. Ne on varmaan sitä varten, että olisi riittävästi tilaa meille kaikille. Ihan hyvä juttu. Ainakin se nukkumalaatikko on tosi hauska. Ehkäpä emäntä voisi laittaa siitäkin kuvaa tänne. Ennemmin oli leivinuunin päällä toisena nukkupaikkana vaan semmoinen pahvilaatikko, jossa oli tyyny sisällä, mutta nyt on vähän parempaa sisustusta. Kyllä se minulle kelpaa ja nukuinkin siellä jo.

Viime yönä oli makuuhuoneenkin ovi auki. Aina melkein malttoi pysyä kohtuullisessa rallivauhdissa ja kiersi vain kerran juoksukierroksensa sängyn yli. Ehkä ötiäinen oppisi, että on kiltisti, niin meiltä ei sitäkään huonetta suljettaisi yöksi.

Isoveli on vieläkin jossain. Jäi kai mummolaan. Vähän ikävä juttu siinä mielessä, että olisi niin mukava öisin pötkähtää isonveljen huoneeseen ja käydä muutenkin katsomassa, että kaikki on ok. No jospa se pian tulee.