Ajattelinpa minäkin pitkästä aikaa haukahtaa terveiseni täältä mummola mökiltä. Mökkikoiran elämä olisi aika rentoa, jos vaan rakennustyömaa vähän hellittäisi. Pakko painaa pitkää päivää siis mökkikoirankin, kun rauhallisia unihetkiä on niin vähän. Kyllähän tämä hermoille käy, mutta ehkä sittenkin vähemmän kuin poikien ja kissojen keskellä eläminen.

Minulle rakennettiin keväällä ihan oikea koiran mökkikin. Sellainen talon tapainen, jossa muka olisi mukava nukkua. Pyh, olen todennut, että ne on eri koirat kun kopperoissa nukkuu. Siksi olenkin päättänyt luovuttaa sen mökin Jimin, Ainan ja Mintun käyttöön. Niin tai jos Sara haluaa, niin voi sekin sitä käyttää. Mutta ottakaas siis peräkärry joku kerta matkaan, niin tulee kissojen häkkiin vähän lisää kiipeiltävää ja ihmeteltävää. Siinä katolla voisi olla aika hyvä paistatella päivää.

182685.jpg

I haven't sent you any messages for a long time, so perhaps now is the propriate time fot that. My cottage living goes smooth if you don't mind about the constraction site all around you. It's hard to get any sleep during the day when there's loud noise all the time. My nerves are not in their best, but perhaps it's still better to live here than with boys and cats.