Jännää. Laukku on pakattu muuten, paitsi meidän eväät vielä puuttuu. Taitaa minuakin vähän haukotuttaa siinä vaiheessa, kun lähdetään. Saa nähdä, jaksanko edes kehrätä, kun tulee herätys. Ei vaiskaan. Kyllähän me ollaan noita viiden herätyksiä aika usein harjoteltu, mutta kun muu perhe ei ole siitä oikein tykänny, niin yritetään yleensä nukkua pidempään.

Aika pörröinen on tällä hetkellä olotila. Häntä varsinkin tuntuu jotenkin omituiselta. Koitin sitä jo välillä ajaa takaakin, kun en tajunnut, että se on oma häntä. Ihan kun siinä olisi karvat kasvaneet ja olisi vähän muhkeampi kuin ennen. Ennen se oli vaan pitkä ja nyt on enemmän Jimimäinen. Saa nähdä mitä tuomarit siitä tykkää. Jospa siis pääsisin taas paneeliin sitä näyttämään. Paitsi meidän emäntä piti tänään kyllä semmoisen puhuttelun, että ei ole ollenkaan väliä, vaikka ei paneelissa oltaiskaan. Tärkeintä on kuulemma se, että nukutaan välillä ihan ihanina karvapalloina emännän kainalossa ja että kuulutaan tähän perheeseen. Kuulosti aika kivalta rapsutusten kanssa kerrottuna.

Pikkuvelikin harjaili Ainaa, mutta ei onneksi yrittänyt minua sentään. Onhan tämä aika puunausta ja tuunausta, kun näyttely on tulossa. Jos niitä kuivaus tuokioita ei lasketa, niin menettelee tämä kuitenkin. Jostain syystä sitä kuivausta ei vaan voi jättää välistä. Olin ihan pienenä palleroisena emännän kaulalla ja niskassa ja välillä pään päällä tai muuten vaan sylissä, mutta kuivasi se vaan. Tuli kuulemma emännälle vaan vähän hiki siinä hommassa. Mitäs kuivasi, olisi antanut kuivaa karvan kiharalleen, niin hyvin olisi mennyt.

Tuleepas tästä pitkä viesti, mutta yksi juttu on kerrottava. Jimistä tuli tänään näin komea kuva, vaikka ei ihan onnistunutkaan. Olisi kuulemma päässyt taas lehden kansikuvaan, jos ei olisi akku loppunut, että olisi tullut toinen parempi otos samasta kohdasta. Aika kiva kivi tuo kyllä on, ehkä minäkin käyn siinä maanantaina poseeraamassa. Jos vaikka sitten minä pääsisin kansikuvatytöksi.

173501.jpg

Bag is packed and everything ready for morning. We are leavin very early and we will see how hard is to get up. There is long way ahead and I am happy that Aina comes with me. I feel quite fluffy just now. I have been washed and blow dryed and brushed. That happenes when the show is coming. If there wasn't that blow thing it would be ok.

I have to show you how handsome Jimi looked in one picture today. Nice rowan berries there beside that stone where Jimi is standing. Perhaps I go to pose in that place after show trip. Perhaps I could be then the cover girl in the magazine.