Kyllä minäkin sitten pihalle pääsin, mutta arvatkaa oliko jo ääni käheenä. Joduin huutelemaan pihahäkissä niin hurjan pitkään, ennenkö tuli mun vuoro. Minkähän takia Jimi aina etuilee ja ottaa ekan pihailuvuoron? Niin ja miksei me muka voitais olla ulkona yhtä aikaa.

Mutta joka tapauksessa tuli pihlajanmarjat ihmeteltyä ja nuuskuteltua vähän kosteitä tuoksuja. Sammal oli tosi pehmeetä tassujen alla. Varmaan paljon pehmeempää kun aikasemmin kesällä. Joku lintu muuten pyrähti.

Mutta hei, mullahan oli ihan asiaakin. Meidän laskuri kierähti tosiaan vähän aikaa sitten yli 20 000 ja sen takia pistettiin juhlakisa käyntiin. Me kun ollaan heittäydytty ekologisiksi pellettien käyttäjiksi, niin siinä kisassa olis jaossa pellettihiekkaa. Vastaa tähän kysymykseen, että onko teillä käytetty pellettejä, niin siinä se. Ja jos on joku ekologiavinkki, niin sekin voi laittaa mukaan vastaukseen.

176831.jpg

Yesterday I got to go out after Jimi, after that I had shouted my voice to be hoarse. Why does Jimi have be first in everything. Perhaps he is so big and loud that everybody notices him first. I have to do something to change this priority thing.

Anyway. We are having this competition to celebrate the counter reading to go over 20 000. The question is: Have you used wood based cat litter? Then if you like, you can write also your own ecology tip for other pets and pet owners. Comment here and you can win pellets.