Minä en ymmärrä, minkä takia minusta ei pidetä yöllä, jos kävelen kaikkien päällä ja pörisen ja hurisen. Siis minähän siinä tarkistan, että kaikki on paikalla ja tallessa ja peitot hyvin päällä ja sillä tavalla. Sitten kun näen sopivan kolon, niin menen täyttämään sen itselläni. Siis sitten, kun olen ensin moneen kertaan tarkistanut, että se on juuri oikea kolo täytettäväksi. Sitten minä pörisen entistä lujempaa ja hellittelen vieressä olijaa etutassuillani.

Jostain syystä minut vaan nostetaan usein jalkopäähän ja sanotaan, että "Nuku Minttu siinä". Mutta eihän se ole oikea paikka nukkua. Oikea paikka on kainalossa tai mahan päällä tai ... no vaikka kaulalla. On tämä pikkukissan elämä vaan merkillistä touhua, kun pitäisi ymmärtää kaikenlaista, vaikka oma pää sanoo ihan toisin.

183741.jpg

Why don't they like me to purr at night? I like so much to check everybody and walk around the bed and purr at the same time. Isn't it nice that I take care of everybody during the night? Oh, and then when I find the perfect spot I go there and purr louder and I cherish the one beside me with my paws. But, that is not the good thing they say. Why not?