Onko olemassa kauniimpaa näkyä kuin kaksi sievää kissatyttöä ihastelemassa aamuauringon kurkistusta. Välillä venytellään, sitten katsellaan tarkasti mistä joku linnunlaulu kuuluu. Päät kääntyvät välillä kuin tennisottelussa yhtä aikaa ja sitten taas touhutaan omiaan. Krrr, kuuluu kissan kujerrus ja katsojaa hymyilyttää.

Tuollaisen pienen "näytelmän" seuraaminen vie varmasti mielestä aikaisen kissaherätyksen ja "mouauauou" mouruamisen ison kollipojan suusta. Kyllä tytöt nyt pelasti aamun, vaikka Jimiä tässä rapsutankin ja kuuntelen syvää ja tyytyväistä kehräystä.

***
Unohdin jo eilen laittaa tänne, että Maanantaijuttu siellä Kissanpäiviä ja koiranunta sivuilla on tällä kertaa lasinsirpaleista. Tuli niin elävästi taas mieleeni eräätkin kävelyt aikanaan Lappeenrannan rannoilla, kun kotiin palattiin oman koiran tai kaverin koiran tassu veressä... Nooh, ne on menneitä aikoja, mutta voi kuinka monet lemmikit tänä kesänäkin saavat anturan halki lasinsirulla. Foorumilla voi jatkaa juttua, jos on omia kokemuksia.