Aina pakotti minut tähän näppikselle tassuttelemaan. Pitää kuulemma kertoa, kuinka hyvät unet sain siellä näyttelyssä - ei kun, että miten rentoreiskana mä olin - ei kun, että tulihan sitä menestystä. Mutta kyllä tosiaan näyttelypäivä on ehkä paras nukkumispäivä mitä voi olla. Näyttelyhäkin hiekkalaatikossa voi sulkea korvat kaikelta meteliltä ja nähdä jänskiä unia.

174742.jpg

Kyllä me Ainan kanssa vähän päitä käännettiin. Yleensä ihmiset tuli ihmettelemään Ainan hupsua häntää, mutta kyllähän ne minuakin ihaili aina kun meidän emäntä kaivoi minut pois tuolta hiekkalaatikosta.

Tuomarille meno vähän jännitti, mutta siinä pöydällä ollessani tuomari hymyili minulle niin leveästi ja ihaili ja vaikka mitä. Tassuttelin siinä sitten vähän ja nuuskuttelin kukkasia ja semmoista. Tuomarit on kivoja, joten niitä ei kannata pelätä. Se väen paljous siellä enemmän häiritsee ja kovat äänet. Voitte vaan kuvitella miten kovat äänet oli, kun tuomaripaneelia juonnettiin. Hui kamala. Onneksi minulla oli oma pesä mukana siellä odotushäkissä, niin sain pistää pään piiloon ja korvat takakenoon odotusajaksi. Sittenhän ei tarvinnut muuta kuin olla Maikin, sen mun suosikkiassarin, kanssa kiltisti tuomareiden tutkittavana.

Meidän emäntä kierti katsomassa kaikenmoisia kissoja ja sen mielestä yksi Baby Blue oli kaikkein söpöin. Pistetään tähän kuva sen hienosta haukotuksesta. Ira et varmaan pistä pahaksesi, että kerron tässä, että baby blue etsii kotia. Tuo kuva ei oikein näytä hyvin, miten hieno Baby Blue on, mutta kun tuo haukotus on niin komea.

174745.jpg

Show is over and I can tell you how nice it is to sleep all day in the show cage. That litter box is so good bed! The day was exciting. Judge loved me and I got to play in that table and what else. He ordered me to attend world winner show in Netherlands. Ok, I will go. I don't expect too much of it, because I don't want to have too much pressure in advance. The show went well and I won my fourth best in show trophy. We turned heads, Aina and me, and they wanted to see Ainas tail and sometimes also me. Nice day it was.

That other picture is about Baby Blue. Great yawn! My owner said that Baby Blue was the cutest little kitten of the day.