Sain äsken tietää, että Jimin ja Ainan blogi näytti kamalalta Explorerilla eli Exploderilla katsottuna. Pyydän anteeksi, etten ollut heti korjannut moista mokaa. Omat sivut laatikko peitti tekstiä ja tekstit oli keskitetty. Voi kääk, miltä esimerkiksi haastattelut näytti Exploderin puolelta.

Tässä tilanteessa on pakko suositella Exploderin käyttäjille, että tutustuisitten Mozilla Firefoxiin. Ei tämän blogin takia, vaan koska netin käyttö paranee Paljon, kun siihen siirtyy. Laitan tuohon sivupalkkiin linkin, mistä sen saa ladattua, koska tähän viestiin sitä ei näköjään saanut.

Pyydän vielä uudelleen anteeksi mainostuokiota, mutta kun tuo Exploder saa toisinaan hiukset nousemaan pystyyn. En itse vaihtaisi Mozillaa pois käytöstä, kun siihen olen päässyt tutustumaan. Monet sivut saa kätevästi yhtä aikaa auki välilehdiksi ym. Paljon, paljon on etuja Exploderiin nähden.

(Vähän nolona lupaan, että kurkistan tästä eteenpäin muutosten jälkeen blogia myös Exploderin puolelta. Niinhän kaikki järkevät olisivat tehneet alusta asti. :) )