Illalla tapahtui jotain tosi jännää ja kummallista. Pikkupakasti tyhjennettiin kokonaan ja siitä kannettiin tavarat isoon pakastimeen. Siinä jo oli seuraamista aika tavalla, mutta entäs sitten kun se oli tyhjä, sitten vasta jänät hommat alkoi. Pakastin laitettiin pois päältä ja sen kansi avattiin. Se oli ihan tyhjä, paitsi seinissä oli tosi kylmää jäätä. Me poikien kanssa tutkittiin ja ihmeteltiin kummallisia napsahtavia ja muita pieniä ääniä, mitä sieltä kuului.

Kävin aamullakin vielä ihmettelemässä, mutta sitten kävi vähän ikävämpikin juttu. Kävelin pakastimen reunaa pitkin tuolla tavalla ympäri ja vähän kävin pohjallakin. Sitten ajattelin, että kun se kansi oli niin mukavasti ylhäällä auki, että entäs jos hyppäisin sinne. Niin minä ponkaisin ja viuuh ja rämps. Samalla hetkellä kun jalkani osuivat kannen päälle, niin se rämähti kiinni. Meidän emäntä säikähti oikein kunnolla, mutta ei minulle mitään käynyt. Vähän vaan jouduin ihmettelemään siinä pakastimen vieressä lattialla, että mitä tapahtui. No, täytyy löytää jotain muuta tekemistä.

156306.jpg

Yesterday happened something exiting. All the things from the smaller freeze was carried to bigger freeze. Thet put it out and left it open. It was fun to listen the voices that sounded when the ice was melting.