Ja kun lähestyy, niin täytyyhän sitä tosiaan miettiä, miten asiaa voisi juhlistaa. No, meidän perheessä on ihan juuri tehty melkoinen mullistus, siis kissan kokoisessa elämässä mullistus. Meillä vaihdetaan ja on jo melkein kokonaan vaihdettu kissanhiekat puupohjaiseen kissanhiekkaan. Se on ajateltu meidän perheen ekologiateoksi (Minttu kertoo täällä siitä enemmän).

Kun homma on lähtenyt luistamaan ja juhlistaakin täytyy, niin pistetään sitten pystyyn kissanhiekkakilpailu! Capell Oy:n avustuksella palkintona on viisi pussillista CatWC light kissanhiekkaa. Viisi pakettia olisi siis lähdössä voittajille. Sittenhän sitä pellettihommaa voi vaikka ihmetellä, jos ei vielä ole sattunut kokeilemaan.

155507.jpg

Mutta mitäs minä kysyisinkään, että se kilpailu tai arvonta oikeastaan voisi alkaa. Kysytään vaikka, että onko teillä kokeiltu puupohjaista kissanhiekkaa ja onko teillä joku ekologiavinkki muille kissaperheille? Vastaushan voi tietysti olla myös, että ei ole vinkkiä, jos ei mikään juttu tule juuri mieleen. Toisaalta pikkuvinkeistäkin voi joskus joku toinen saada hienoja ideoita. Vastata voi tuohon alle laittamalla kommenttina vastauksen. Sähkopostiosoitteen siihen kommenttiin voisi tietysti laittaa mukaan tai ainakin jonkun sivuosoitteen tai jotain, että saadaan sitten yhteyksiä voittajiin.

Vastausaikaa on nyt jonkin aikaa, sanotaanko vaikka torstai-iltaan asti. Kannattaa ehkä kertoa kavereillekin, että osallistuvat. Samalla kertaa kannattaa tietysti käydä äänestämässä tuolla Kissanpäiviä ja koiranunta valokuvauskilpailussakin. Vähän hassusti sekin aukesi samana päivänä, mutta sattumiahan tähän maailmaan mahtuu. :)

ps: Lisäksi 20 000:s kävijä saa postia tassupainatuksella. Krrrnau!

*************

To celebrate our 20 000 visitors we are having a competition. Tell us have you tried wood based cat litter and what is your tip to be ecological.

We have started to use CatWC wooden pellets as cat litter. That's our way to save nature. We think it's also every cat's responsibility to do something.

Prizes, five bags of CatWC cat litter, are given by Capell Ltd.