Mikä tuo on? Onko se krokotiili, lisko, uuden tyyppinen lasten lelu,... Ei, kyllä se on Aina pikkuinen heräilemässä nukutuksen jäljiltä. Sukan pitäisi pysyä päällä seuraava viikko, mutta eipä taida. Aina yritti sitä heti vähän herättyään nyhtää terävillä hampaillaan. Katsotaan nyt, kauanko sukasta on hyötyä.

67305.jpg

Ainalta siis leikattiin napatyrä. Jimi nukkuu vielä oman nukutuksensa jäljiltä, joten siitä herrasta saadaan kuvaa sitten vähän myöhemmin.

Ja kyllähän Jimikin sitten raahautui liikkeelle. Vielä nukkuu joka välissä aivan reporankana ja raahautuu mielellään pesuhuoneen lämpöiselle lattialle pötköttämään. Jostain syystä molempien yhtenä lempipaikkana on nyt kuljetusboxi. Pääsiäisreissun jäljiltä se kyllä on ollut suosiossa ja varmasti on lämmin ja hämärä soppi nukkua. Mikäpä siinä, onhan se käytettävissä.

67469.jpg

En ainakaan vielä ole huomannut, että Jimi olisi mitenkään loukkaantuneen oloinen. Jotkuthan sanovat, että poikakissat vähän murjottaa leikkauksen jälkeen. Minä en enää muista, miten Pösö aikanaan asiaan suhtautui. Siitä on jo niin kauan aikaa. Niin Pösö oli minun kissani silloin nuorena tyttönä. Valitettavasti vain Pösön aika loppui, kun veljelleni ilmaantui Astma. Ne on niitä elämän karuja tosiasioita ja hetkiä. Mutta minkäpä sille voi. Onneksi nyt on kaksi ihanaa, jotka omalla tavallaan tuovat vanhankin kissan mieleen.

Niin sellainen huomio vielä nukutuksen jälkeisestä ajasta, että molemmat kissat tulevat joka välissä niin lähelle minua nukkumaan kuin mahdollista. Parhaimmillaan Aina tunki itsensä tähän samalle työtuolille takareunalle nukkumaan. Hiukan hankala on sellaisessa tilanteessa tehdä töitä. :) Ja nytkin Jimi on viereisellä tuolilla ja Aina tuossa ruudun edessä. Mukavaahan se on olla suosittu. :)