Että pitikin toisen vahdittavan tulla sekottamaan Ainan jahtaamista. Milla on semmoinen cockeri koira, joka asuu mummolassa, mutta tulee vielä välillä tännekin. Emännän koira se oikeasti on, mutta kun se ei jaksa enää lapsia, niin asustaa siis rauhallisemmassa paikassa. No nyt kävi niin, että Milla tuli meille viikoksi. Enkä minä jaksa kahta vahtia. Kukas nyt koko ajan Ainaa hätistää?

Ja päätin luovuttaa sille karvapallolle leivinuunin päältä yhden kopan nukkumispaikaksi. Mulle tulee siellä aina ihan liian kuuma, joten jos se siellä viihtyy, niin olkoon. Minä pidän itselläni nojatuolin. Sitä paitsi tästä kaikki huomaa minut, mutta leivinuunin päällä olija on ihan piilossa.
58242.jpg
Takatalvessa on muuten monta ikävää piirrettä. Yksi pahimmista on se, että kissa ei saa pihatarhaansa hetijustnyt käyttöön. Siis sen takia, kun ihmisten mielestä nyt ei ole riittävän keväinen keli rakentamiseen. Eihän nyt mokoma pikku lumisade saisi viivästyksiä aiheuttaa. Lumethan voi heitellä pois tieltä sitä mukaa kun sitä sataa.