Voi jees ja juupa juu. Viilenevät illat on mun suosikkijuttu. Mikä vois olla parempaa, kun mennä vähän hämärtyvään iltaa pihalle ja antaa tuulen tuivertaa turkissa ja ehkä pari sadepisaraakin voi siinä välissä sataa. Siis ei oo ollenkaan liian kuuma ja tuuli tuo niin paljon tuoksuja ja on niin paljon tekemistä. Ihan mielellään siinä vähän poseeraa pihjalanmarjojen seassa paparazzillekin tai jotain muuta töitä tekee välissä, kunhan vaan saa touhuta. Oi pojat, että syysillat on mahtava juttu!

Sain illalla olla pitkään pihalla ja tyttöjä harmitti. Aina naukui ihan yhtenään häkissä, kun se välillä näki mut ja tiesi ainakin, että olin siellä talon toisella päädyllä rinteessä touhuilemassa. Että sitä osas ottaa päähän. No, kyllä Ainakin sitten vähän sai pihailla, mutta ekaks oli mun vuoro. Tein sen hyvin selväksi, koska en pariin päivään päässy ollenkaan valjaissa pihalle. Ajatelkaa. Pari päivää piti vaan kökkiä sisällä ja mitä nyt häkissä sitten touhuta. Ei semmonen käy pitkän päälle päinsä, mutta minkäs teit, kun meidän emäntä oli ihan kipee.

No tästä mun ulkoretkeilystä tuli kans pari hienoo videota. Ne ilmestyy pikkuhiljaa sinne YouTubeen. Piti vähän heinänyrkkeillä ja sen semmosta. Ihan takuulla jatkan niitä hommia tänäänkin.

176767.jpg

Yesterday, when the evening got little darker, I got to go outside. It's fantastic to do so now that evenings are not so hot and wind blows and it's so different from summer nights. Fall is coming or perhaps this is fall already.

Girls didn't like that I got to go on my own and they had to stay in the garden cage. Aina mewed so much that you can hear it in some videos that are coming to YouTube. I had the first outdoor turn and I had as much fun as I could. I had to because I hadn't been out for two days.