Näinkin kuumana päivänä, kun ilta alkaa vilvoittaa, on aika harrastaa hieman vauhdikkaampia leikkejä. Meillä on yksi erityinen Jimin suosikki, mutta Ainakin siitä pitää. Se on kissan ongintaa. :D Juu, luitte oikein. Tältä se näyttää.

142581.jpg

Tai no, se näyttää tuolta onkijan näkökulmasta. Tarvitaan Pitkä onkivapa, siihen pitkä ja aika ohut, mutta kestävä naru ja narun päähän syötti. Syöttiä voisi kutsua hiireksi tai - ihan miksi vaan. Sen kannattaa olla aika hyvin näkyvä eli valkoinen käy hyvin.

Sitten vaan pihan keskelle onkija ja kissa leikkimään. Jimi on aivan hinkuna tässä hommassa ja voitte uskoa, ettei korvien välissä käy mikään muu kuin hurja metsästys. Meillähän kissat eivät ole vapaana ja tämä onkin niitä harvoja juttuja, joita tehdään ilman valjaita. Asutaan aika suojaisella paikalla ja tämän leikin aikana ei ole vain yksi ulkoiluttaja paikalla. Että semmosta. :) Tällä kertaa. :)

No sen verran voisin vielä sanoa, ettei tällaista leikkiä voi kuvitellakaan äkillisesti vähäliikuntaisella kissalla aloittavansa. Tai ainakaan ihan kylmiltään. Se on kovaa hommaa, eikä siitä saa olla kissalle mitään vahinkoa. Toivottavasti muuten Tiina ja Pasi ette aivan kauhistu tästä, mitä kasvattinne pääsee harrastamaan.