Aika mahtava pankkipossu. Se on isoveljen. Mitähän minä tekisin, jos saisin niin paljon rahaa kuin tuohon mahtuu. Voisin tilata jotain herkkugourmeeta ehkä. Mitähän se voisi olla... Tai riittäisiköhän ne rahat tekemään koko pihan kokoisen ja pihapuiden korkuisen pihahäkin. Vau. Siinä olisi pojat aikamoinen unelma.

Mutta oletteko huomanneet, että laskuri kierähtää pian tasalukemat. Nyt kannattaa olla tarkkana kuin porkkana - ei kun tarkkana kuin hiirikissa. Kuka sen pyöräyttää, yllätyksen saa. Mutta tällä kertaa en lupaa tulla treffeille sen luo, joka huomaa lähimmäs tasalukemaa laskurin pyöräyttäneen. Viimeksihän 10 000 kohdalla kävin treffeillä ihan omin jaloin, mutta kun en minä oikein kilometriä kauemmas viitsisi kävellä. Joku sata kilometriäkin on jo aika mahdoton juttu. Mutta eiköhän me joitan keksitä extrapalkinnoksi 20 000 :lle vierailijalle.

171059.jpg

Isn't this something. What would I do, if I got this piggybank (don't know if that's the word) full of money. Something nice to eat perhaps.