Tämä on paras tapa juoda vettä. Kun jossain sopivassa astiassa, mielellään jonnekin unohdetussa, on sopivasti vettä, niin siihen kastetaan tassu oikein kunnolla ja tassusta sitten nuollaan vettä. Tämä on ehdottomasti se paras ja maistuvin tapa hoitaa jano.

Tästä samasta hommasta on myös video näkyvillä. Koska kaikki eivät ole nähneet niitä meidän videoita sieltä kotisivuilta, niin nyt ne on laitettu niin, että niitä ei voi olla näkemättä. Osoitteessa http://www.youtube.com/kissanpaivia on nyt jo ja tulee pikkuhiljaa lisääkin niitä meidän videoita. Minun viimeisin näytökseni otettiin vähän hämärässä pesuhuoneessa, joten olen pahoillani, jos kuvan laatu ei ihan vastaa kaikkia nykyajan vaatimuksia. Kyllä siitä kuitenkin tekniikan varmasti saa selville.

176151.jpg

This is absolutely the best way to drink water. Put your paw to water and then lick the water from your paw. It tastes much better than any other way. Oh, and it's best if you find water somewhere where it has been some time.

This is also in video and now our videos are in http://www.youtube.com/kissanpaivia Videos are now there so that all of you can see them.