Tiedättekö, tänään sataa niin kamalasti, että me ei ehkä päästä valjaissa ollenkaan ulos. Voi ei. Minulla oli niin hauskaa eilen ulkona, että pakko edes muistella ja mietiskell sitä, minkälaisia kukkia vielä löysin ja miten hassu onkalo yhden kiven alla oli.

Onhan sisäpäivissäkin omat puolensa. Me ollaan Mintun kanssa painittu ja leikitty oikein tosi paljon ja kyllä välillä oli vähän valoisempaa niin, että olohuoneen matolla torkkuessa pystyi kuvittelemaan, että aurinko paistaa. Mutta sitäkö se syksy on, että pitää vain kuvitella auringonpaiste. Minä kun ajattelin, että sitten vaan olisi vähän viileämpää, mutta muuten samaa. Koko kesänä kun ei oikein satanut, niin sadetta ei edes muistanut.

Meille tehtiintänään kotisivuille oma vieraskirja. En minä nyt tiedä mihin sitä oikein tarvitsee, kun tännekin meille voi aina laittaa viestiä, mutta siellä se nyt on.

179072.jpg

It rains so hard that I am quite sure that I can't get out today. That's a shame. I have to remember yesterday. I had so fun outside and found some new flowers and a cave under big stone.

We have now new guestbook in our homesite. Some texts are there in finnish, but perhaps that doesn't matter.