Tuossa edellisessä kuvassa Jimi on kiven juurella, mutta minäpä olen sen saman kiven huipulla. Huipulla tuulee, sanotaan, mutta ei siinä nyt niin hurjan paljon tuullut. Tai en ainakaan ehtinyt huomata, kun siinä oli aina niin kiireistä. Juoksin yli toiselle puolelle ja loikkasin takaisin ylös ja toiselle puolelle...

Ainan asialla olen tällä kertaa myös. Juhlakilpailu alkaa olla lopuillaan, mutta on tullut monenlaista keskustelua siitä, miten kissanhiekka vaihdetaan puupohjaiseksi. Kyllä meilläkin oli alusta asti yksi astia täynnä pellettejä, mutta minä vaan nyrpistin nättiä nenääni ja käänsin moisille pelleteille selkäni. Mutta sitten meidän emäntä teki niin kuin kuulemma pitääkin, että sekoitti pellettejä meidän hiekkaiseen kissanhiekkaan ja niin siinä sitten tajuttiin, että mikä niiden pellettien tarkoitus oli.

177207.jpg

In previous picture Jimi is sitting on little stone, but in this picture I am on a veri big stone beside that little stone. It's windy in high places they say. I don't know, didn't get to notice it, because I was in such hurry every time that I climbed up.