Minttu jo ehti tuosta meidän uudesta paikasta kertomaan. Pistettiin sitten aamulla nenät yhteen ja tuumittiin, että mitä siitä, jos sisustushommat on kesken. Muutetaan vaan! Mehän ei hävitä mihinkään, vaan löydytään uudesta osoitteesta.

Syksy on muuten aika hyvää aikaa muuttoihin ja muihin muutoksiin. Minäkin tunnen aivan muuttuneeni. Viihdyn hurjan paljon -enemmän kuin ennen- ulkona ja nautin ihan valtavasti siitä kun tuuli pöllyttää turkkia. Minusta jo tuntuu, että turkkikin on alkanut kasvaa lisää. Ei minulle varmasti Kiiasiskon tapaista mahtavaa kauluria tule, mutta ei tämä enää mikään lyhytkarvainenkaan turkki ole.

Jimi on vielä enemmän tykästynyt olemaan pihalla ja yhden yön se oli siellä kokonaan. Ei suostunut millään konstilla tulemaan sisälle. Voitte muuten uskoa, että sillä on ihan käsittämätön turkki tällä hetkellä.

Mutta nyt siis hyvästi täältä ja TERVETULOA osoitteeseen www.kissanpaivia.com/blog. Jos teillä muuten on blogilistan tilaus olemassa, niin sille ei varmaan tarvitse tehdä mitään. Me vaihdetaan Blogilistalle vain osoite, kunhan Jimi jaksaa herätä jossain vaiheessa ja naukaista omia ajatuksiaan siellä uudella puolella.

196379.jpg

We decided that today is such a nice day for moving to our new blog adress. Everything is not in tip top shape there yet, but it already feels so cosy that why not move in. And fall is so nice time to do something new.

I love this time and weather. I enjoy feeling the wind in my fur. I like to be outside so much, but Jimi enjoys it even more. He even stayed the whole night out the other day.

Now it's time to say farewell and WELCOME! Our new adress is www.kissanpaivia.com/blog.