Naks. Se kuuluu joka välissä. Aina nyhtää paitaansa. Onneksi olen kotona, että voin edes vähän pelastaa tilannetta. Monta kertaa olen jo solminut langan päitä ja nipsaissut saksilla pisimpiä poikki. Mitä ihmettä tässä keksisi tehdä? Ja yrittää tietysti eniten nuolla juuri haavan kohdalta. Sidelappu tipahti sieltä välistä jo eilen. Illemmalla täytyy varmaan koittaa solmia jotenkin kasaan sitä sukkaa. Ainakin, että pysyisi siitä vatsan kohdalta kasassa, juuri siitä, mistä eniten nypitäänkin.

Toinen ongelma on Jimi. Jostain syystä molemmilla on tosi paljon virtaa sillon, kun innostuvat touhaamaan. Nyt onneksi nukkuvat. Niin Jimi on oikein erityisen rajulla tuulella. Reipeileehän siinä haavat vähemmälläkin. Kyllä juuri Jimin takia olisi tärkeää, että se sukka pysyisi Ainan päällä ainakin pari päivää. Ja hoitaakin Jimi välillä yrittää. Kaksi karheaa kieltä saa enemmän tuhoa aikaan kuin yksi.

Mutta ettei pelkästään valitettua tulisi, niin pari hauskaakin juttua on tiedossa ja tapahtunut. Ensinnäkin takapihalla on nyt paljon lintuja, joita tuijottaa. Jimin häntä saa hyvää harjoitusta. :) Toinen juttu on, että takapiha on siinä kunnossa, että kissatarhaa voi alkaa rakentamaan. Jokohan viikonloppuna tapahtuu...