Ohhoijaa. On ollut vähän vilkasliikenteistä siitä asti, kun tytöt tuli reissultaan. Aina hyppäsi tänä aamuna vessanpönttöön just sillä tavalla kuin primadonnien kuuluukin. Plumps vaan kuului ja siitähän pääsi heti pesulle. Minttu kaatoi vesikupin jollain kumman konstilla ja sai aikaan vedenpaisumuksen. Siis se meidän kuppi on yhteinen Saran kanssa eli paljon isompi kun kissojen kupit yleensä. Saataishan me pitää omaa pikkukuppiakin, mutta kun ei sieltä kukaan vettä juo. Koiran kupissa on jostain syystä parhaat aromit.

Mitäs muuta tässä onkaan sattunut ja tapahtunut. Niin joo, koko olohuone on ihan mullin mallin, kun tytöt erityisesti ja vähän minäkin ollaan kaahailtu. Sitten yhdestä vessasta, siitä missä on vielä hiekkaa, lenteli hiekat kaaressa vähän kauas. Se kyllä taisi olla minun tekosiani, kun vähän harmitti, ettei Minttu edellisellä kerralla ollut peitellyt asioitaan.

Minttu, lopeta jo. Se on mun häntä, eikä sitä saa jahdata. Minttu! Koita nyt sitten näitä villiviikareita kestää, vaikka mukavaa se on, että koko porukka ollaan koossa ja kotona.

175698.jpg

Minttu, stay out of my tail! I want to watch those birds and swing my tail as I want.

There's been speed and danger situations after girls came home. Aina jumped to the toilet and Minttu overturned our drinking water. Livingroom is in chaos because we have had some serious fun and in front of litter box is such a mess. I freaked out because Minttu hadn't covered her things when she was in the litter box. Oh well, it's great to have girls here at home after all.