Pitkä päivä on takana ja nyt päästiin kotiin. Meillä oli Mintun kanssa aika rento päivä ja kivaakin, vaikka välillä joutui liian kovassa tungoksessa ihmettelemään kaikkia ihmisiä ja kissoja. Oli nimittäin tosi ahtaassa ne tuomaripöydät ja sillä tavalla hankalampi näyttely kuin ennen, mutta hyvinhän siellä meni. Minä sain arvostelun EX1 ja olin mukana tuomarin parhaan valinnassa, mutta en tällä kertaa siinä sen kummemmin menestynyt. Ai niin. Tuomari muuten sanoi ja kirjoitti, että "She is primadonna and she knows it" eli että olen primadonna ja tiedän sen. No täytyihän siinä tuomaria puskettaa ja tallustella pöydällä ja heittäytyä selälleen ja olla oikein ystävällinen ja esiintyväinen. Ehkä minussa on näyttelijän vikaa.

Mutta entäs Minttu. Nyt oli Mintun viides näyttelypäivä ja tuli jo neljäs kategoriavoitto. Se tarkoittaa sitä, että Mintulla on mahdollisuus junior winner titteliin, jos vielä kerran voittaa kategorian ipanoiden sarjassa. Tuomareihin Minttu teki niin suuren vaikutuksen, että arvosteleva tuomari komensi Mintun world winner näyttelyyn ja tuomaripaneelissa kaikki kahdeksan tuomaria nostivat Mintun numerolapun ylös. Aikamoinen päivä ja Minttu varmaan huomenna kertoo siitä vielä lisää. Minun on nyt aloitettava iltaralli, että saa vähän päivän höyryjä päästeltyä.

174556.jpg

It was a long show day, but we had quite fun. There was too crowded, but I didn't mind that too much. The judge said to me that "She is primadonna and she knows it". That is true, so I had fun and the judge liked me, even if she didn't choose me to be judges best. Well, you can't win every time, if you are not Minttu.

Minttu is unbelievable. She has been now five days in show and she has been best in show four times. Her judge said that she is one of the most beautiful siberiancat that he has ever seen. In panel, judges were unanimous and they all voted Minttu to be best in show. Can you imagine.