Ohhoijaa, joutuu nukkumaan tänään tiukasti, kun jäädään ihan kissaporukalla kotiin. Muut menee mummolaan. Kyllä minäkin lähtisin, mutta kun ei oteta mukaan. No, ehkä sitten kun siellä on rakennustyömaat ohi, niin mekin voidaan päästä. Saapa nähdä.

Meille tuli eilen porttikielto pikkuveljen huoneeseen. Siis ei muka saada mennä ollenkaan leikkimään, saati sitten kiivetä sänkyyn. Minun olisi niin hirveästi tehnyt mieli nukkua pikkuveljen jaloissa. Mintun nyt ymmärtää. Se herättää pörinällään kaikki kilometrin säteellä, kun sillä ei ole mitään äänenvaimenninta. Mistähän se muuten johtuu, että joku kehrää niin kovaa? On se hurjan kuuloista. Minä surisen niin sievästi ja sopivasti, että sitä ei voi kukaan vastustaa.

181220.jpg

I have to sleep today a lot. Us cats are home when others are going to grandmothers. Perhaps when the construction things are over, we could get there too.

Yesterday we were banned to go to little brothers room. Thats a shame, because I would like to sleep with him. Minttu purrs so loud that it undestandable tha she can't go there, but why me.