Minä mielelläni seuraan vähän taustalta tuota tyttöjen touhua. Yleensäkin ne leikkii kahdestaan ja tekee monen moista. On se ihan mukavaa seurata katseella ja kuulla kissaelämää ja olla siinä sitten isoimpana jyräämässä silloin kun huvittaa. Tytöt aikaa taas karata päiväksi. Ne on menossa sunnuntaiksi näyttelyyn ja sillä reissulla ovat kuulemma aamuhämäristä seuraavaan yöhön asti. Ei se oikein hyvältä tunnu. Sitten minun täytyy poikiakin viihdyttää yksinäni ja se on vähän kova homma.

Tuossa ne taas leikkii, kun vähän heinää heilauttaa. Höppänöitä ja hepsankeikkoja suurimman aikaa, mutta minkäs teet, kun ne on omaa kissaperhettä. Kyllä niitä ikävä osaa tulla. Niin no sitten tietysti homma on ok, jos taas järkkäätte sieltä matkaan jotain hyvää murkinaa. Kai niitä pokaalien kylkiäisinä olisi tulossa. Mitenkäs, pitikös teidän kylpeä tänään, että olisitten sitten sunnuntaina parhaimmillanne.

172556.jpg

I like to stay behind the girls and just watch them play. It's okay when I can run over them when ever I feel like playing. I am not mean or anything like that, but I am the biggest.

Girls are going to another show next Sunday. They leave me here to entertain boys here at home. They are away the whole day. I hope they bring again some trophys and some food. There is usually some food prizes also, I have noticed. Girls, shouldn't you go to bathe that you look your best in the show?