Juhlakisa tuli sitten päätökseen ja otsikko jo kertookin ketkä isoveli arpoi voittajiksi. Meillä on täällä hieno arvontalappu, josta isoveli ympyröi vastanneiden järjestysnumeroita, mutta skanneri ei jostain syystä suostu sitä nyt skannaamaan. No, kyllähän onnittelut tulevat perille näinkin. :)

Onnea siis Polgara, Kerkkis, Kiia, Kirsti sekä Sea ja Anni! Teille lähtee tulemaan puupohjaista CatWC light kissanhiekkaa. Kertokaa sitten meille jossain vaiheessa, että miten hämmästyneitä kissat olivat uusista hiekkatuoksuista. Se voi olla aika yllättävää kissojen mielestä aluksi. ;)

Niin, minä meinasin kyllä, että jos olisinkin lähettänyt itseni vaikka viikoksi jollekin kylään. Ehkä tässä kassissa. Mutta toisaalta, en minä voi jättää tyttöjä tänne nyyhkyttämään perääni. Täytyy pysyä kotona ja pitää talo pystyssä ja tytöt järjestyksessä.

178675.jpg

Our competition is over. Congratulations Polgara, Kerkkis, Kiia, Kirsti sekä Sea ja Anni! You get wood based CatWC light cat litter.

I jumped to this plastic bag and wondered, if I could have been sent as one prize to visit one winner for about week. Then I thought that girls woud cry after me and I have to stay home. I have to keep the household in order.