Se istui meidän portin pielessä ja tuijotti pitkään meidän pihalle. Se on kirjava, valkoisella pohjalla erilaisia ruskean sävyisiä laikkuja. Yleensä se on hyvin arka ja lähtee heti karkuun, kun huomaa tulleensa huomatuksi. Tänään luulen, että se halusi tulla pihaamme ja kertomaan, että on kipeä. Ei kai uskaltanut tulla, kun Sara suuri musta oli pihassa nukkumassa.

Pieni, no siperiankissan rinnalla kotikissat on pieniä, suloinen kissa, joka on käynyt meitä tervehtimässä monesti, on loukkaantunut. Koitin mennä sitä katsomaan, että miten pahasti on käynyt, mutta parin metrin päähän se vain päästi. Tuli elävästi mieleen Pösö kissani kauan sitten, jota joku oli lyönyt tai auto tönäissyt. Ihan samalta vaikutti tämänkin kissan kulku. Toinen takajalka kai lonkan paikkeilta on kipeä.

Toivottavasti se osaa mennä kotiin ja apua hakemaan. Pääsi ainakin liikkeelle, enkä tosiaan saanut houkuteltua niin, että olisin voinut paremmin katsoa.

Tässä kuvassa se sama (suurella todennäköisyydellä) kissa kävelee pihan vieressä aiemmin kesällä. Vähän pienesti näkyy, kun olin niin kaukana. Ja tämä siis Tervajoen Peippoosen asuntoalueella, jos joku sattuu tunnistamaan.

126243.jpg