Ohhoijaa mikä aamu. Meidän emäntä tuli minua herättelemään, silitti mahasta ja höpisi jotain onnitteluja ja otti syliin ja kaikkea semmosta. Enhän minä aamulla sylissä viihdy, joten hyppäsin alas, mutta jäin kuitenkin siihen viereen kyhnyteltäväksi. Aika mukavaa kohtelua aamutuimaan.

Sitten se kehui kuinka isoksi ja komeaksi sydäntenmurskaajaksi olen kasvanut ja sanoi, että "Onnea Jimi suuri siperiankissa poika. Sinä olet nyt kokonaisen vuoden vanhan". Ja sitten se rutisti vähän liikaa ja minun piti siirtyä vähän kauemmas venyttelemään ja terottamaan kynsiäni olohuoneen mattoon. Siinä vähän ihmettelin, että mikä juttu tämä on, mutta sitten tajusin. Hei tänään on mun synttärit!

Tiedättekö, mitä synttärit tai jotkut muut juhlat tarkottaa. Hyvää syötävää! Minä menin heti puskettamaan emäntää ja se silitti lisää. Sitten se sanoi, että "haluatko Jimi aamulenkille?" Siis hölmistyin ihan. Ei meitä koskaan heti aamulla viedä, kun avataan vaan luukku pihatarhaan. Tottakai mä heti lähdin ja pääsin nuuhkimaan aamutuoksuista pihamaata. Voi pojat, se oli niin mukavaa, että melkein hetkeksi herkut unohtui. Sitten tultiin sisään ja sain vähän kalaa. "Saat sitten illemmalla varsinaisen herkkuaterian. Haluaisitko katkarapuja?" Emäntä höpötti ja minä melkein erehdyin kehräämään siinä syödessä.

Mutta nyt täytyy tehdä yksi juttu.
Hyvää syntymäpäivää JummiJammi eli Ramses, Jerry Jee ja Jasmiini. Paljon onnea me!

165675.jpg

It's been a great morning. My owner came to wake me and started to tell how handsome and great siberian boy I am. She took me into her lap, but I had to jump down, because I don't like to be too close in the morning. Then she continued to tell how heartbreakingly gorgeous I am and that it is my first birthday. Hey, wait a minute. I started to think. Birthday means party and party means lots of good food. I like this day, I decided. Then it got even better. I got to go outside to smell the morning garden. We usually go out later in the afternoon, so it was great.

I don't know what else than good food this day bings along, but one thing I have to do right now.
Happy birthday JummiJammi, Jerry Jee and Jasmiini! Happy birthday us!